Aanbod

Wij brengen organisaties en content creators samen. Daardoor kunnen wij organisaties voorzien van communicatieadvies op maat en content gemaakt door social specialisten die perfect aansluiten op uw doelgroep.

Wat doen wij?

Communicatieadvies

Hoe bereik je je doelgroep? En hoe zet je deze doelgroep aan tot de gewenste actie? Mensen zijn meer online dan ooit, maar het leven speelt zich gelukkig wel nog steeds grotendeels offline af. Wij helpen u om daar zo slim mogelijk op in te spelen door gebruik te maken van earned, owned en paid media, zowel online als offline.

Content creatie

Content is koning. Yes, ook nu in 2023 nog! Maar, welke content koning is, is wel veranderd. De spanningsboog is korter dan ooit, dus goede content moet ook pakkender, beter en informatiever zijn dan ooit. Die content kunnen wij voor u verzorgen.


Management

Content is koning, maar interactie is keizer. Zonder interactie geen community, en zonder community is het een stuk lastiger om je doelgroep aan te zetten tot de gewenste actie. Ook hierbij kunnen wij u helpen door uw social media kanalen en websites te managen, monitoren en modereren.

De volgende organisaties hebben wij al mogen helpen

Én meerdere MKB-bedrijven, waaronder bedrijven in de makelaardij, horeca en detailhandel.

Samenwerken? Vertel!

Wij duiken graag in uw uitdaging! Neem contact op en vertel ons wat over uzelf, uw organisatie en uw ideeën en vraagstukken.