Over Mout Media

Mout Media is een full service mediabureau: Wij brengen organisaties en content creators samen. Daardoor kunnen wij organisaties voorzien van communicatieadvies op maat en content gemaakt door social specialisten die perfect aansluiten op uw doelgroep. Wij hebben creators in ons bestand die gespecialiseerd zijn in pakkende short-form content, inspirerende long-form content en alles daar tussenin.

Mout Media is in 2020 opgericht door Emma Mouthaan. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig mediabureau dat content creators en organisaties samenbrengt.

Missie

Iedere organisatie heeft een verhaal en een missie dat het waard is om verteld te worden, maar dat gebeurt nog niet altijd. Al helemaal als het gaat over minder prikkelende onderwerpen, terwijl dit vaak juist de belangrijkste onderwerpen zijn.

Onze missie is om organisaties te helpen om juist die verhalen te vertellen, op een manier die hun doelgroep aanspreekt.

Over Emma Mouthaan

Emma Mouthaan is voornamelijk bekend door haar werk onder de naam ‘Skere Student’, waarmee zij zich inzet voor de financiële educatie van jongeren. Zij is driewekelijks te horen bij BNR Nieuwsradio, is een veelgevraagd publiek spreker en wordt vanwege haar werk voor Skere Student ook regelmatig geïnterviewd door de traditionele media.

Samenwerken? Vertel!

Wij duiken graag in uw uitdaging! Neem contact op en vertel ons wat over uzelf, uw organisatie en uw ideeën en vraagstukken.